• English

Veldkamp sponsoring MTB cup Twentse Ros

Het Paasweekend stond in het teken van de MTB ZwiepScott cup; in ieder geval op het recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal. Er werden diverse mountainbike wedstrijden gereden in verschillende klasses. Veldkamp Technische Service was medesponsor van dit mooie event.

Deze cup wordt elk jaar door de mountainbikevereniging Het Twentse Ros georganiseerd en dan vindt er een prachtig MTB weekend plaats met een spectaculair parcours op het Hulsbeek. Op zaterdag werden de wedstrijden voor de jeugd (LJC) verreden en ’s middags de “Ondernemers waaier mountainbike estafette”. Op zondag waren de volwassenen aan de beurt die voor de 3 Nations Cup serie reden.

MTB-parcours met Veldkamp banners

Het wedstrijdparcours was voorzien van spectaculaire rockgardens, boomstammen drops en de inmiddels befaamde ‘wallride’. Er was daarmee uitdaging genoeg voor de deelnemers en spectaculaire momenten voor de toeschouwers!

Verspreid over het parcours kwamen bezoekers en rijders natuurlijk ook onze Veldkamp logo’s tegen. Met geweldig weer en een mooi parcours was het een geslaagd evenement en voor ons als Veldkamp een mooie gelegenheid om een sportief evenement mede mogelijk te maken.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten