• English

Veldkamp opent haar deuren voor de Techniekdagen Salland

Dit jaar komen de Techniekdagen in Salland weer terug! Naast zes andere bedrijven opent ook Veldkamp dit jaar weer haar deuren op vrijdagavond 7 oktober en zondag 9 oktober. Iedereen die geïnteresseerd is in techniek is van harte welkom om rond te kijken in Veldkamp’s wereld van techniek.

Tijdens de 16e Techniekdagen Onderwijs Salland kunnen leerlingen, leerkrachten, ouders en verzorgers op allerlei gebieden kennis maken met uiteenlopende technieken en technologieën bij de deelnemende bedrijven.

Veldkamp is actief in de technische dienstverlening; wij leveren monteurs voor klanten, maken nieuwe machines of onderdelen met onze engineers en zijn actief in de verpakkingsindustrie, food- en pharma-industrie. Wij werken voor grote A-merken, bedrijven in de buurt en regionaal maar ook worden opdrachten in het buitenland uitgevoerd. Bekijk onze projecten (we mogen niet alles verklappen maar deze wel) of bekijk onze werken bij pagina!

Heb jij interesse in techniek en technologie? Wil je er meer over weten? Kom ons bezoeken tijdens de Techniekdagen; op vrijdag 7 oktober 18-00 – 21.00 uur en zondag 9 oktober van 11.00-16.00 uur.

Update

De Techniekdagen zijn intussen geweest en we mogen het toch wel een groot succes noemen! Bekijk de after-movie van deze dagen (ook bij andere bedrijven in Salland).

Ga je een BOL- of BBL-opleiding volgen?

Op zoek naar een bedrijf voor je BOL of BBL opleiding in de techniek? Bel ons voor een stageplaats, wij zijn een erkend leerbedrijf voor leerlingen. Reageer eenvoudig via Whatsapp!

Bij de deelnemende bedrijven worden tijdens de Techniekdagen foto- en filmopnames gemaakt. Deze worden gebruikt voor de website, social media en drukwerk van Platform Techniek Salland. Heb je bezwaar tegen het maken van opnames? Laat het ons dan even weten.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten