• English

Ontwikkeling en vakmanschap, dat is Veldkamp ten top!

Al bijna 30 jaar realiseert Veldkamp als technisch dienstverlener oplossingen en verbeteringen voor o.a. verpakkings-en bedrukkingsmachines.
Vanuit de passie voor techniek en de overtuiging dat het slimmer en beter kan, zijn de specialisten van Veldkamp: de servicemonteurs, de elektromonteurs, besturingsspecialisten, software engineers en werkvoorbereiders continu bezig. Zo bieden zij ondersteuning bij het optimaliseren van het onderhoud van het machinepark. Ook geven zij advies over de mogelijkheden van het verhogen van machinebetrouwbaarheid en beschikbaarheid. Om specialistische kennis te behouden, en te vergroten, is Veldkamp altijd bezig met het ontwikkelen van technische kennis en ervaring. Veldkamp doet dit onder andere door haar onderhoudsmonteurs en engineers te blijven ontwikkelen aan de hand van cursussen en opleidingen én uitwisseling van kennis.

Al jong kan je bij Veldkamp aan de slag en je bekwamen tot allround monteur. Als ‘leerling’ monteur ben je in voornamelijk werkzaam in de werkplaats en omvatten je werktuigbouwkundige werkzaamheden onder andere; het demonteren, monteren, schoonmaken en inspecteren van een grote diversiteit aan machines. Daarnaast ben je bezig met het uitwisselen van onderdelen, deze worden voor een groot deel in de werkplaats van Veldkamp vervaardigd. Het afstellen, uitlijnen en instellen van de machine horen ook bij je werkzaamheden. Het elektrotechnische werk omvat het controleren of vervangen van besturingssystemen (en onderdelen) met de nieuwe laatst ontwikkelde technieken.

De eerste periode zal je vooral veel kennis van machines en diverse technieken opdoen en leren machines (zelfstandig) te reviseren en te onderhouden. Door het samenwerken met en in een team van ervaren en gemotiveerde collega’s zal je praktijkervaring opdoen. Het samenwerken biedt jou een goede basis om je te ontwikkelen tot allround onderhoudsmonteur. Wanneer je tijdens het onderhoud of een revisieklus aan een machine oorzaken tegenkomt waardoor de machine mogelijk niet optimaal functioneert, kan je een ervaren collega altijd benaderen om samen de oplossing(en) te bekijken en te overleggen wat de beste optie is. Dit preventief onderhoud zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid van het productieproces gewaarborgd blijft evenals de beschikbaarheid van de machine voor de lange termijn. Het blijven optimaliseren van het functioneren van de machine is de uitdaging van de onderhoudsmonteurs, software engineers en besturingsspecialisten van Veldkamp.

Zodra je het opleidingstraject succesvol hebt doorlopen ga je aan de slag als elektro/servicemonteur buitendienst. Als monteur bij Veldkamp ben je breed opgeleid en ben je verzekerd van afwisselend technisch werk. Het is een goede basis van waaruit je je verder kan ontwikkelen en specialiseren met behulp van opleidingen, cursussen en/of praktijkervaringen. Is techniek jouw passie dan ben je bij Veldkamp aan het juiste adres.
Geen dag is hetzelfde bij Veldkamp. Dat maakt het werken bij Veldkamp zo uniek!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten