• English

Werken bij Veldkamp?

Wil jij werken bij Veldkamp? De gemiddelde werkweek van een monteur bij Veldkamp is gemiddeld genomen erg gevarieerd. Als Veldkamper kan het voorkomen dat je niet weet wat je de komende week te wachten staat. Anderzijds komt het ook voor dat je langere tijd gedetacheerd zit, of langdurig werkt aan een groot project. Houd je van afwisseling en kan je de uitdaging niet groot genoeg zijn? Houd je ervan om grote klussen op te pakken van A tot Z? Werk je graag voor langere tijd op een vaste locatie? Veldkamp kan het je bieden!

Wat betekent detachering voor een Veldkamp-monteur?

Op het moment dat je gedetacheerd zit, dan is dit vaak voor een langere periode dan één week. De regie ligt hierbij bij de klant, jij ondersteunt en voert werkzaamheden uit rechtstreeks voor de klant. Werkzaamheden kunnen variëren van het verhuizen van machines, uitvoeren van onderhoud tot nieuwbouw van machines. Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig schakelt met de klant en dit op professionele wijze oppakt. Wat betekent onderhoud op contractbasis voor een Veldkamp-monteur?
Als we spreken over onderhoud op contractbasis dan betekent het dat we machines in een goede conditie willen brengen voor onze klant. In het contract staat een overeengekomen prijs, gegarandeerde machine staat en gegarandeerde machine output vermeld. Voor jou staat onderhoud op contractbasis veelal in het teken van uitvoeren van inspecties, uitwerken van rapportages en het uitvoeren van periodiek onderhoud.

Projecten in het binnen en buitenland, wat houdt dat in?

Projecten worden door de Veldkamp-monteurs uitgevoerd op nacalculatie of een vaste prijs (lumpsum). De meest voorkomende vorm zijn projecten die uitgevoerd worden voor een vooraf overeengekomen prijs. Op het moment dat het project verkocht is wordt een projectplanning opgesteld door het projectteam. Er vindt een kick-off plaats en je start met jouw team aan het project. Volledige verantwoordelijkheid voor goede uitvoering van begin tot het eind, samen met jouw team. Projecten komen overal voor, in onze werkplaats en in het binnen-, en buitenland. Het werken bij Veldkamp is nooit saai en er zit erg veel variatie in.

Storingen?

Veldkamp is ook een servicebedrijf. Dit houdt uiteraard in dat we service verlenen voor onze klanten. Maar storingen horen hier ook bij. Veel klanten weten ons te vinden als een productielijn gebreken vertoont. Grote paniek natuurlijk! Geen zorgen, wij kunnen snel schakelen en sturen jou uit onze werkplaats om het probleem voor de klant op te lossen. Dus ook als je werkzaam bent in de werkplaats op een project kunnen er nog aanvullende uitdagingen in de vorm van storingen bij komen. Hoe gaaf is dat!

Lijkt jou dit ook wat? Kijk eens op onze werken-bij site of kom dan gerust eens langs voor een goed gesprek en een lekker bakkie koffie!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten