Besturingstechniek voor de verpakkingsindustrie

De keuze van de besturingstechniek bepaalt hoe uw machines werken. Maar het onderscheid in besturingstechnieken is groot.

Besturingstechniek

De Veldkamp-automatiseringsafdeling kijkt niet alleen naar de benodigde elektrotechnische vereisten. De specialisten van Veldkamp onderzoeken de omstandigheden waaronder uw machines draaien. Met welke belasting, hoe vaak op vollast, hoe regelmatig 24/7 etc, etc. Deze factoren zijn een belangrijk onderdeel bij het opzetten van de juiste besturing. Zowel bij conventionele als PLC-besturingen, touchscreens en bij upgrades met motion control en servotechniek.

De Veldkamp engineers praten met u over de hardware-engineering. Maar vooral óók over de werkvoorbereiding, panelen-montage, bedraden, testen en fine-tuning. Bij complexe vraagstukken ondersteunt Veldkamp u als complete system integrator, die de communicatie tussen transportbanen en productiemachines optimaal automatiseert en synchroniseert. Als vanzelfsprekend staan korte ombouw tijden, hogere productiesnelheden en kleinere toleranties tijdens dit proces centraal.