Over ons

In 1988 werd met de oprichting van een eenmanszaak door Wim Veldkamp de basis gelegd voor het huidige familiebedrijf met ruim 70 medewerkers.

Oprichter Wim Veldkamp startte de onderneming na zijn loopbaan bij Thomassen & Drijver, een destijds prominente speler in de blikindustrie. Als servicemonteur was Wim op Europees niveau werkzaam en liep als techniek-liefhebber regelmatig tegen productieprocessen aan van 2- en 3-delig blik, die in zijn ogen veel slimmer en efficiënter konden.

“Laat de wereld maar eens zien wat je denkt te kunnen”, riep moeders. Wim Veldkamp nam deze uitdaging met beide handen aan. aan en bouwde Veldkamp uit tot de full service provider die we nu zijn.

Klaar voor de toekomst

Inmiddels is Veldkamp uitgegroeid tot de full service provider voor de totale verpakkingsindustrie. De tweede generatie staat aan het roer van het bedrijf, met dezelfde passie en durf als Wim Veldkamp. Geen uitdaging is te groot, concessies worden niet gedaan en ‘nee’ is een woord dat u bij Veldkamp niet snel hoort. Deze passie voor techniek is waar Veldkamp en de specialisten van Veldkamp voor stonden en blijven staan.